Veldzicht Hoeve in de Media

Belevingscentrum Veldzicht Hoeve timmert behoorlijk aan de weg en dat is ook niet onopgemerkt gebleven in de media. Hieronder een bloemlezing.

Veldzicht Hoeve ontvangt Rabobank startersprijs

7 januari 2020 - Veldzicht Hoeve ontving de Rabobank startersprijs voor hun recente ommezwaai naar een duurzaam melkveehouderij. Jeffrey Rustenburg van Rabobank Kop van Noord-Holland overhandigde een cheque ter waarde van € 1.000,- aan Constance en Joep Veldman.

Veldzicht Hoeve een geweldige accommodatie

15 december 2019 - Belevingscentrum Veldzicht Hoeve is een energie neutraal, duurzaam melkveebedrijf, een Beemster Kaas- en Boerderijwinkel en een geweldige accommodatie die bijzonder geschikt is voor vergaderingen, seminars, cursussen, kaasproeverijen, examentrainingen, examenafname en veel meer.
Lees artikel

Belevingscentrum Veldzichthoeve in de spotlights

20 november 2019 - Wethouders Meskers en Groot zetten Belevingscentrum Veldzichthoeve in de spotlights op de Dag van de Ondernemer.
Lees artikel

Wethouders Meskers en Groot samen op stap

16 november 2019 - Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom viert Hollands Kroon elke derde vrijdag van november de ‘Dag van de Ondernemer’. In het kader van deze dag bezochten wethouders Theo Meskers en Theo Groot op vrijdag 15 november een inspirerende agrarische ondernemer.
Lees artikel

Wethouders Meskers en Groot zetten Belevingscentrum Veldzichthoeve in de spotlights op de Dag van de Ondernemer

15 november 2019 - Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom vieren we elke derde vrijdag van november de ‘Dag van de Ondernemer’. In het kader van deze dag  bezochten wethouders Theo Meskers en Theo Groot op vrijdag 15 november een inspirerende agrarische ondernemer. Belevingscentrum Veldzicht Hoeve is een mooi voorbeeld van rasechte agrarische ondernemers, waar wij in Hollands Kroon trots op zijn. Een duurzaam melkveebedrijf met een belevingscentrum en een vergaderlocatie voor bedrijven.
Lees artikel

To Ride A Dolphin - Metakittrun

15 september 2019 - Zoals jullie weten organiseren we al een aantal jaren verschillende acties om geld op te halen voor Metakids. Dit keer willen we kijken of we iets speciaal voor Maud kunnen doen. Metakids is een fantastisch goed doel, maar de ziekte van Maud (NKH) is van een zeer zeldzame aard.
Lees artikel (met video)

Beemster boerderijwinkels

8 augustus 2019 - Een tijdje geleden hebben een aantal van onze boeren op hun eigen erf een winkel geopend: een Beemster boerderijwinkel. In deze winkels verkopen zij o.a. Beemster kazen. Benieuwd waar de winkels gevestigd zijn en wat je er kunt kopen? Lees dan hieronder verder!
Lees artikel

Open dag Veldzicht Hoeve

Op 7 april 2019 hield Belevingscentrum Veldzichthoeve een open dag. Hierbij de videobeelden waarbij je nog eens met onze dolgelukkige koeien mee kunt genieten, die op deze mooie dag voor het eerst weer naar buiten mochten.
Bekijk video