Mijn Winkelmandje

Geen producten in de winkelwagen.

Herfst op de Veldzicht Hoeve

Dat de herfst er zat aan te komen kon je al even aan de bomen zien, maar deze week werd het ineens serieus: koude regen, gure wind. Gelukkig hebben de koeien daar geen last van, die staan beschut in hun stal.

Bij de herfst horen andere smaken. Speculaas, pompoen, bockbier – dat zijn typisch herfstige producten. Kaas eet je het hele jaar door natuurlijk, maar in de herfst merken we altijd dat ook de kaassmaak verandert. In de zomer is jonge kaas zoals graskaas populair, in de herfst willen mensen wat krachtigers en kiezen ze dus eerder voor extra belegen kaas.

Koop jij je Beemster Kaas het liefst bij Veldzicht? Niet alleen in onze boerderijwinkel, ook in onze webshop ligt de Beemster Extra Belegen voor je klaar. Als je bestelt, snijden we de kaas vers van het wiel en zorgen we dat ‘ie vacuüm verpakt je kant op komt. Daarmee houden we de prikkelende smaak van Beemster Extra Belegen vast, je proeft het verschil. Vers verpakt, vers verzonden en echt rechtstreeks van de boerderij. Heerlijk.

Nu het herfst geworden is laat ook de herfstvakantie niet lang op zich wachten. Daarover lees je hier binnenkort meer. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook, dan hoef je niks te missen.

Beleef-proef-ervaar.