Mijn Winkelmandje

Geen producten in de winkelwagen.

Een bronzen medaille

Een feest van zuivel en heerlijke yoghurtsmaken, zo kun je de Cum Laude Awards 2021 wel omschrijven. Een deskundige jury zorgde voor extra feest bij ons, want de Veldzicht Zuivel Hangop kreeg een bronzen medaille uitgereikt. Onze hangop behoort dus tot de Nederlandse top!

Goede hangop heeft een rijke, evenwichtige smaak. Het bereidingsproces moet heel zorgvuldig verlopen, de hygiëne moet perfect zijn en het basisingrediënt (de yoghurt, zogezegd) moet van de hoogste kwaliteit zijn.

Veldzicht Zuivel trok de stoute schoenen aan en deed mee aan de Cum Laude Awards. We vonden het reuzespannend en zijn daarom extra trots op ons resultaat. Ofwel: trots op onze zuivere melk, trots op ons product en ongelooflijk trots op ons fantastische zuivelteam!

Beleef-proef-ervaar.