Mijn Winkelmandje

Geen producten in de winkelwagen.

Website vernieuwd

Was het je al opgevallen? De website van Veldzicht Hoeve is vernieuwd. De vertrouwde huisstijl is gebleven, maar in het menu is flink gesnoeid. Onze webpagina’s zijn nu helder onderverdeeld in „beleven, proeven, ervaren”, omdat dat is waar Veldzicht Hoeve voor staat. Er is flink wat info bijgekomen, lees maar!

Onze website is niet alleen informatief, de website is tegelijk ook een winkel. Onze boerderijwinkel is er namelijk ook als webshop. We hopen dat liefhebbers hun Beemster Kaas ook online bij ons kopen, wij zorgen er dan voor dat de kaas, vers van het wiel, vacuüm verpakt hun kant op komt. Behalve voor kaas kun je in de Veldzicht-webshop ook voor Noord-Hollandse streekproducten terecht.

De nieuwe website is natuurlijk interessant voor mensen die Veldzicht wel kennen, maar niet weten hoeveel er eigenlijk bij ons mogelijk is. We hebben niet alleen een mooie speeltuin, we verzorgen ook rondleidingen en ontvangen groepen die komen vergaderen bij de boer. Dit en meer is nu voor iedereen terug te vinden op de website van Veldzicht Hoeve.

Beleef-proef-ervaar.