De leukste cadeautjes of kerstpakketten komen van de Veldzicht Hoeve!

Niets is leuker dan mensen verrassen. Of het nu familie, vrienden of collega’s zijn, iedereen verdient af en toe een leuk cadeau. In onze winkel hebben we allerlei leuke producten staan en graag creëren we een leuk en lekker cadeaupakket, geheel op maat. Vertel ons wat je in gedachten hebt, en wij regelen de rest!

Ook het verzorgen van kerstpakketten tegen het einde van het jaar behoort tot de mogelijkheden. Wij zitten vol ideeën en sparren graag over de mogelijkheden om invulling te geven aan de pakketten voor je collega’s. Wij hebben een kerstshowroom ingericht, waar je van harte welkom bent om inspiratie op te doen. Maak een afspraak!

Kerstpakketten

In 2020 mochten wij bijna 2000 kerstpakketten verzorgen voor diverse bedrijven. De pakketten waren zeer divers van samenstelling, heerlijke wijnen en bieren aangevuld met kaas, nootjes en wat de klant maar wil. 

 

Borrelpakket

Ook kunnen wij kant en klare borrel pakketten verzorgen, met heerlijke soorten kaas, worst, huisgemaakte kruidenboter en kaassalade, een plukbrood en olijven, aangevuld met een aantal biertjes uit de streek, of misschien wel een heerlijke fles wijn.

Wij leveren het pakket zo, dat alles direct in gezellige bakjes op tafel kan worden gezet. Genieten!