De leukste cadeautjes of kerstpakketten komen van de Veldzicht Hoeve!

Niets is leuker dan mensen verrassen. Of het nu familie, vrienden of collega's zijn, iedereen verdient af en toe een leuk cadeau. In onze winkel hebben we allerlei leuke producten staan en graag creëren we een leuk en lekker cadeaupakket, geheel op maat. Vertel ons wat je in gedachten hebt, en wij regelen de rest!

Ook het verzorgen van kerstpakketten tegen het einde van het jaar behoort tot de mogelijkheden. Wij zitten vol ideeën en sparren graag over de mogelijkheden om invulling te geven aan de pakketten voor je collega's. In september 2020 vindt onze kerstpakketten borrel plaats, waar iedereen van harte welkom is om kennis te maken, de mogelijkheden te bespreken en natuurlijk zullen een hapje, kaasje en drankje hierbij niet ontbreken. De datum hiervoor maken wij op korte termijn bekend. 

Kerstpakketten

In 2019 mochten wij ??? kerstpakketten verzorgen voor diverse bedrijven. Van een Hollandse meesters pakket tot een kaas special pakket, maar ook pakketten voor de Poolse medewerkers van een agrarisch bedrijf mochten wij verzorgen. 

Borrelpakket

Ook kunnen wij kant en klare borrel pakketten verzorgen, met heerlijke soorten kaas, worst, huisgemaakte kruidenboter en kaassalade, een plukbrood en olijven, aangevuld met een aantal biertjes uit de streek, of misschien wel een heerlijke fles wijn.


Wij leveren het pakket zo, dat alles direct in gezellige bakjes op tafel kan worden gezet. Genieten!