Vergaderen op de boerderij

Unieke vergaderlocatie in Noord Holland

Vergaderen op een boerderij is een geweldige ervaring, zeker op ons duurzame melkveebedrijf. Hier grazen onze koeien nog dagelijks in de wei en in de wintermaanden genieten zij van hun ruime, moderne stal. Samen met de landelijke omgeving vormen zij het natuurlijke decor van een unieke vergaderlocatie, welke zich bevindt in onze voormalige jongveestal.

Onze vergaderboerderij is gelegen in de gemeente Hollands Kroon, tussen Alkmaar en Schagen. Vlakbij bos, strand, zee en duinen. Maar vergaderen op onze boerderij doet u natuurlijk niet alleen vanwege de centrale ligging in Noord Holland: Onze jongveestal is volledig verbouwd en van alle moderne gemakken voorzien. Zo kunt u gebruik maken van snelle wifi, een digiboard, een flipover of een whiteboard.

Reserveer de vergaderzaal

Uw auto parkeert u veilig en gratis voor de deur

De perfecte locatie tot/met 30 personen

De Veldzicht Hoeve is dé perfecte locatie voor een seminar, vergadering, congres of andere bijeenkomsten als het geven van cursussen of het afnemen van examens. Standaard bieden wij diverse arrangementen voor kleine en grote groepen tot 30 personen, met en zonder lunch of diner. Maar uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om deze dag geheel naar eigen wens in te vullen.

Hoe leuk is het om tijd in te lassen voor een rondleiding over ons bedrijf, inclusief een leerzame film over het leven op een boerderij en het maken van kaas? Of om af te sluiten met een boerenborrel? Wij denken graag met u mee, zodat ook uw vergadering op onze boerderij een unieke ervaring wordt die u nooit meer vergeet!

Reserveer de vergaderzaal

Zakelijk vergaderen tussen de koeien

In de zomermaanden is vergaderen op onze boerderij zo mogelijk nóg leuker! Als de temperatuur aangenaam genoeg is, zijn onze koeien ook graag buiten. Wij bieden dan de mogelijkheid om tussen de koeien in het land te vergaderen. Vergaderen op een boerderij wordt zo wel heel avontuurlijk: koeien zijn van nature namelijk enorm nieuwsgierig en komen graag bekijken wat u aan het doen bent. Dit leidt tot onvergetelijke en hilarische momenten!

Vergaderboerderij van alle gemakken voorzien

Onze vergaderboerderij is van alle gemakken voorzien en ook geschikt voor mindervaliden (er is tevens een invalidetoilet aanwezig). U kunt uw woorden ondersteunen door gebruik te maken van een digiboard, een flipover en/of whiteboard. Ook staat een goede internetverbinding met wifi in en rond het pand tot uw beschikking. Bij ontvangst krijgt u wat lekkers. De vergaderprijzen zijn tevens inclusief gebruik van onbeperkt koffie (alle soorten), thee en ijswater. Frisdrank in de koelkast is op basis van nacalculatie. Ook is een boerenborrel na afloop bespreekbaar.

Reserveer de vergaderzaal

Centraal gelegen vergaderboerderij

Als u overweegt te vergaderen op een boerderij is een goede bereikbaarheid natuurlijk van belang. Onze vergaderboerderij is zeer centraal gelegen in de kop van Noord Holland en eenvoudig en snel te bereiken vanuit Alkmaar, Schagen, Heerhugowaard, Hoorn en Middenmeer. Op ons afgesloten erf parkeren u en de overige gasten hun auto gratis voor de deur. Reist u met een hele groep? Er is voldoende ruimte voor het parkeren van touringcars.

Vergaderen en lunchen
Door de gezonde, zuurstofrijke lucht van het boerenland maakt vergaderen op een boerderij hongerig. Veldzicht Hoeve voorziet u dan graag van een echte boerenlunch, compleet met échte Beemsterkaas. Als u de smaak eenmaal te pakken heeft, is het fijn te weten dat u voor de groepsleden ook een kaastasje voor thuis kunt reserveren.

Halve dag vergaderen op een boerderij

Onze vergaderboerderij is niet alleen geschikt om hele dagen te vergaderen, u kunt onze jongveestal ook een halve dag huren! Zo kunt u ’s morgens op onze boerderij vergaderen en ’s middags vol inspiratie en energie aan de slag. Ook is het mogelijk om ’s middags of zelfs ’s avonds te vergaderen. Aansluitend kunnen wij een lunch of diner verzorgen. Ook een BBQ behoort tot de mogelijkheden.

Reserveer de vergaderzaal

Vergaderen in de wei tussen de koeien

Vergaderen in de wei tussen de koeien

Vergaderen in de wei, samen met nieuwsgierige, lieve koeien? In de zomer is dit heel goed mogelijk! Als de temperatuur aangenaam is, zijn onze koeien het liefst buiten. Koeien in de wei zijn inmiddels een vertrouwd en geliefd beeld in ons Hollandse landschap. Van een afstandje lijken koeien kleiner dan ze zijn. Maar van dichtbij zijn ze opeens toch best wel groot! Koeien zijn misschien wel de liefste en zachtaardigste dieren die er zijn. En nieuwsgierig zijn ze ook: als er wat bijzonders te beleven is, zullen ze voorzichtig maar zeker op ontdekkingstocht gaan. En geloof ons: als u met uw groep aan het vergaderen bent in hun wei, zullen onze koeien daar zeker het fijne van willen weten! Veldzicht Hoeve maakt deze onvergetelijke ervaring graag voor u mogelijk.

Reserveer de vergaderzaal