Bedrijfsuitje op de boerderij

Teambuilding in Noord Holland

Een bedrijfsuitje op de boerderij is een welkome verandering, zeker als je alles in de stad al eens mee hebt gemaakt. Ons belevingscentrum is gelegen in Noord Holland, tussen Alkmaar en Schagen. Op onze boerderij bezorgen wij jou en jouw collega’s een onvergetelijke dag.

Na aankomst worden jullie warm opgevangen met wat lekkers. We vertellen je enthousiast over het leven op een moderne, duurzame melkveehouderij. En je komt natuurlijk alles te weten over onze koeien, hun verzorging en hun productie: de melk waarvan de beroemde Beemster Kaas wordt gemaakt. Na deze introductie kunnen de handen uit de mouwen, want op een boerderij is altijd wel wat te doen!

Koeien zien er op een afstand misschien klein en schattig uit, maar van dichtbij blijken ze toch behoorlijk groot! Een gemiddelde melkkoe is bijna manshoog, maar weegt liefst 700 kilo. Net als bij mensen hebben koeien verschillende karakters, maar ze hebben één overeenkomst: het zijn de liefste en zachtaardigste dieren op een boerderij. Nieuwsgierig zijn ze ook, maar daar zal jij en jouw team nog wel achter komen. Als je eenmaal het vertrouwen van een koe hebt gewonnen, kun je haar prima aaien.

Teambuilding op een boerderij

In overleg kunnen we diverse teambuilding activiteiten voor jouw bedrijf verzorgen. Te denken valt aan meewerken op de boerderij, het oplossen van (boeren)puzzels, behendigheidsopdrachten of het spelen van spellen als een kruiwagenrace. In alle activiteiten staan communicatie, competitie, gezelligheid én boerenverstand centraal

Samen uit, samen eten

Teambuilden maakt hongerig, zeker op een boerderij! In onze voormalige jongveestal hebben wij een multifunctionele zaal gebouwd, alwaar wij een heerlijke lunch of diner voor u kunnen verzorgen. Ook een BBQ behoort tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend is ons complex toegankelijk voor minder validen. En parkeren doet u veilig en gratis voor de deur op ons afgesloten erf.