Boerderij in Noord Holland bezoeken

Als je een boerderij wil bezoeken, alleen of met een groep, dan ben je van harte welkom op de Veldzicht Hoeve. Onze kaasboerderij is gelegen in gemeente Hollands Kroon, tussen Alkmaar en Schagen in Noord Holland. Belevingscentrum Veldzicht Hoeve bestaat uit een energieneutraal, duurzaam melkveebedrijf, een Beemster Kaas- en Boerderijwinkel en een geweldige accommodatie die bijzonder geschikt is voor vergaderingen, seminars, cursussen, workshops en meer.  

Bezoek de Veldzicht Hoeve met je gezin

Onze Beemster Kaas- en Boerderijwinkel is elke vrijdag en zaterdag geopend van 9:00 tot 16:30 uur. Dit is misschien wel de meest laagdrempelige manier om onze boerderij te bezoeken: we staan je graag te woord en laten je kennismaken met de lekkerste Beemsterkaas, verse zuivel, streekproducten en geweldige cadeaupakketten. Ook kunnen we je alles vertellen over de vele dagen waarop we ons volledige boerenbedrijf openstellen voor het hele gezin. Zo doen we vaak mee aan landelijke “dagje bij de boer” acties, maar ook organiseren we zelf regelmatig evenementen, waarbij de voorjaarsdag waarop onze koeien weer voor het eerst naar buiten gaan echt een aanrader is. Daarnaast organiseren we zaken als een levende kerststal en vieren we feest als een koe 15 jaar is geworden of als zij 100.000 liter (!) melk heeft gegeven. Onze vriendelijke medewerkers vertellen je er graag alles over. Wil je echt niets missen? Kijk dan op onze nieuwspagina. Of beter: volg onze Facebookpagina.

Bezoek de Veldzicht Hoeve met een groep

Speciaal voor groepen hebben wij diverse arrangementen samengesteld waarbij je op onze boerderij kunt kijken. We kunnen jullie daarbij alles vertellen over het leven op en rond de boerderij, over onze koeien, de weilanden en het harde werk. Op onze educatieve boerderij maak je in woord en beeld kennis met het verhaal achter het boerenleven. Maar hoe indrukwekkend deze verhalen ook zijn, als je oog in oog staat met een manshoge koe van 700 kilo die verliefd jouw hand wil likken, of als je een kalfje kunt aaien… Dan wordt een boerderijuitje pas écht een belevenis. En wij zorgen er graag voor dat die belevenis onvergetelijk wordt!