Activiteiten & workshops op de Veldzicht Hoeve

Combineer een vergadering met een toffe activiteit, of beleef alleen maar lol op een heerlijke teambuildingsdag! Wij verzorgen het graag voor jullie. Kies je voor actie, creativiteit of sportiviteit? Het kan allemaal. Wij stellen samen met jullie een programma samen, waarin alle onderdelen samenkomen. Starten met vroege vogel yoga in het weiland en aansluitend vergaderen, of juist na de vergadering lunchen en een gave activiteit doen? Wij denken graag mee! 

De activiteiten zijn allemaal te combineren met goed eten en drinken, zoals onze boerenlunch, high tea, borrel of BBQ. Natuurlijk ontbreekt lekkere koffie, huisgemaakte zuivel en een lekker Veldzicht IJsje niet! Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Kruiwagen race, hooivork werpen, melkkannen vullen en nog veel meer: neem deel aan onze Boeren survival. Perfect voor teambuilding en gegarandeerd lol!

 

Sportiviteit op de boerderij: in het weiland tussen de koeien of in het hooi? Geen probleem! Een leuke energizer tijdens een vergader dag.

 

 Wind in de haren en goed gevulde koe-ler op je rug: proef de polder! Op een elektrische fiets, lopifit of e-chopper; het maakt ons niet uit!

 

Uniek: een workshop Schapen drijven op de Veldzicht Hoeve. Ontdek op een originele hoe je als team beter kunt functioneren. 

 

Klaar voor een super snelle en afwisselende quiz? Maak je klaar! Serieuze en hilarische (muziek)vragen, afgewisseld met opdrachten. Wie wint de trofee?

 

Start de teamdag met een uurtje yoga; in het hooi of tussen de koeien. Een goed begin!

 

Een koe naschilderen op een canvas doek, of juist een levensechte koe beschilderen? Laat je creativiteit de vrije loop tijdens deze workshop.